×
Betrouwbaar en objectief over waarde
Share this page

Economische taxaties

Tim van der Loop
Accountmanager

Stuur mij een e-mail
+31 6 223 50 244

Wat is de waarde van uw bedrijfspand en inventaris? Een vraag die aan de orde komt bij de balanswaardering, maar ook bij het aangaan van een lening of als er sprake is van een bedrijfsovername.

  • Voor balanswaardering

  • Bij aangaan van een lening

  • Bij verkoop / bedrijfsovername

Is er sprake van een kredietaanvraag of verkoop van een bedrijf? Dan taxeren wij de inventaris op onderhandse verkoopwaarde. Gaat het om een herwaardering van activa, dan krijgt u een taxatie van de inventaris volgens de vervangingswaarde (of ‘going concern’). Bij commerciële taxaties van gebouwen zal uw bank of accountant aangeven welke waarderingsgrondslag gewenst is. Wat de vraag ook is, bij CED krijgt u altijd de beste economische taxatie.

 

Aanvragen

Hier kunt u direct uw aanvraag doen voor een taxatie.

Herstel van waarde na aardbeving

Een huis is iemands thuis, een waardevolle plek. Dat geldt ook voor de inwoners van de provincie Groningen die te maken krijgen met schade aan hun woning als gevolg van aardbevingen. Op die momenten gaat het niet om een schadeclaim, maar om het herstel van waarde, van dat wat écht belangrijk is voor iemand. 

Meer weten?

Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?

De Schademanager Thuis

Een schade hoeft geen ramp te zijn om toch een grote impact te hebben. In die gevallen helpt de Schademanager Thuis. Hij biedt een luisterend oor en regelt en coördineert het herstel. Dát is waardevol.
Meer weten?