×
Share this page

De waardespecialist voor herstellers

Een vertrouwde, solide relatie waar je op kunt bouwen

CED staat voor optimale klantbeleving. Ook als het gaat om herstelwerkzaamheden, onderhoud en preventieoplossingen. CED verhelpt schades bij mensen thuis in opdracht van verzekeraars, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. 

  • Opdrachten in de directe omgeving

  • Betaling binnen 30 dagen

  • Aansluiten bij ons herstelnetwerk is zonder kosten

Dat doen we vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Daar hebben we herstellers en onderhoudsspecialisten voor nodig die kwaliteit leveren én garant staan voor een ‘service met een smile’.

Het gemak van werken via CED

CED maakt het iedereen graag zo gemakkelijk mogelijk. Zo helpen we mensen binnen 24 uur aan een oplossing voor hun schade. Maar als hersteller in ons netwerk profiteer je van onze geavanceerde aanpak. Via een speciale app geef je aan wanneer je beschikbaar bent voor opdrachten. Hebben we een opdracht voor je, dan krijg je bericht hiervan. Vervolgens kun je via de app foto’s van de opname uploaden en de calculatie van de werkzaamheden doorgeven. Deze calculatie wordt automatisch omgezet naar een factuur die we gegarandeerd binnen 30 dagen betalen. Kortom, CED levert je werk, neemt je een groot deel van de administratie uit handen en zorgt voor snelle betaling!

Sluit je aan!

Hoogwaardige kwaliteit leveren, betrokkenheid kunnen tonen bij gedupeerden en begrijpen wat ‘service met een smile’ is. Dat is wat we vragen van de herstellers en onderhoudsspecialisten in ons netwerk. Herken jij jezelf hierin en wil jij ook het gemak ervaren van samenwerken met CED? Neem dan contact met ons op via network.repair@ced.group of bel +31 229 276 551 en wie weet ga jij binnenkort voor ons aan de slag!

Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?

Doelgericht aan het werk via Interim professionals

De interim professionals van CED bieden voor korte of langere termijn een pragmatische oplossing voor schadevraagstukken. Zij worden ingeschakeld voor de overbrugging van vacatures, vervanging bij ziekte of verlof, het wegwerken van achterstanden, het opstarten van nieuwe activiteiten, maar ook voor coaching on the job. Lisa Groeneweg is één van hen.
Meer weten?