×
Share this page

De waardespecialist voor overheden

Door de combinatie van oog voor de menselijke maat, gebruik van moderne technologie en een optimale inzet van deskundigheid, is CED uiterst succesvol in het beschermen en behouden van waarde voor (lokale) overheden.

De waardespecialist voor overheden

CED heeft alles in huis om (lokale) overheden te helpen in het veilig stellen van waardevolle zaken en activiteiten. Zoals de taxatie van een pand, behandeling van door burgers gemelde schades, schadebehandeling in opdracht van provincies, acute en adequate hulp bij (een vermoeden van) fraude of diefstal binnen uw organisatie of gerechtelijke deskundigheid. We bieden snel en duidelijk oplossingen die de waarde binnen overheden beschermen, behouden of vergroten.

CED brengt u verder

Onderzoek naar aansprakelijkheid, hulp bij calamiteiten waarbij veel aandacht is voor de situatie van gedupeerden, snelle en adequate afhandeling van schades: CED heeft het allemaal in huis. Omdat wij vele disciplines onder één dak hebben, zijn wij al jaren partner van vele gemeenten en overheden als het gaat om het behoud en herstel van waarde.

De waarde van inhoudelijke kennis

Krijgt u te maken met (een vermoeden van) bedrijfscriminaliteit of onrechtmatig ziekteverzuim? Kies dan voor daadkrachtig onderzoek door onze bedrijfsrecherche. Zij gaan snel, doelgericht en discreet te werk om de waarde van uw organisatie te herstellen en te waarborgen. CED treedt ook op in opdracht van justitie. Onze gerechtelijk deskundigen bieden inhoudelijke en technische kennis in complexe rechtszaken. Bijvoorbeeld met agrarische, financiële of logistieke expertise.

Doelgericht aan het werk via Interim professionals

De interim professionals van CED bieden voor korte of langere termijn een pragmatische oplossing voor schadevraagstukken. Zij worden ingeschakeld voor de overbrugging van vacatures, vervanging bij ziekte of verlof, het wegwerken van achterstanden, het opstarten van nieuwe activiteiten, maar ook voor coaching on the job. Lisa Groeneweg is één van hen.
Meer weten?

Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?