×
Herstel van waarde
Share this page

Preventie en onderhoud

Contact

Maurice Kochanowski
Accountmanager

Stuur mij een e-mail
+31 6 241 28 670

Veilig en zorgeloos wonen is van grote waarde voor uw huurders. Met ons landelijke netwerk van professionele herstel- en onderhoudsbedrijven helpen we met 24-uurs herstel en kleinschalige onderhoudsdiensten.

  • 24-uurs herstelwerkzaamheden bij schade

  • Onderhoud bij kleine mankementen

  • Fixed fee contract

U wilt als woningcorporatie of vastgoedbeheerder tevreden huurders én de kosten voor reparaties, preventie en kleinschalig onderhoud onder controle houden? Met ons innovatieve onderhouds- en herstelplatform zorgen we kostenefficiënt voor optimale service. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een lekkende kraan, een klemmende deur, een verstopte afvoer: onze onderhoudsmonteurs lossen het snel op. En dankzij ons fixed fee contract weet u precies waar u aan toe bent qua kosten. Meer informatie vindt u in onze brochure.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Neem direct contact op voor het razendsnel regelen van schadeherstel, preventie en kleinschalig onderhoud.

Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?

Herstel van waarde na aardbeving

Een huis is iemands thuis, een waardevolle plek. Dat geldt ook voor de inwoners van de provincie Groningen die te maken krijgen met schade aan hun woning als gevolg van aardbevingen. Op die momenten gaat het niet om een schadeclaim, maar om het herstel van waarde, van dat wat écht belangrijk is voor iemand. 

Meer weten?

De Schademanager Thuis

Een schade hoeft geen ramp te zijn om toch een grote impact te hebben. In die gevallen helpt de Schademanager Thuis. Hij biedt een luisterend oor en regelt en coördineert het herstel. Dát is waardevol.
Meer weten?