×
Share this page

De waardespecialist voor vastgoedmarkt

Veilig en zorgeloos wonen garanderen door problemen verrassend snel op te pakken en bewoners feilloos op de hoogte te houden

Veilig en zorgeloos kunnen wonen is belangrijk voor huurders. Maar ook voor de verhuurder, want een hoge klanttevredenheid vormt de basis voor loyale huurders. Met CED zorgt u voor excellente service rond preventie, onderhoud en bij onvoorziene schades.

CED, de waardespecialist voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders

Een huis en interieur is veel meer dan alleen stenen en meubels: het is het thuis van de mensen die er wonen. Als woningbouwcorporatie, vastgoedbeheerder of Vereniging van Eigenaren bent u in de unieke positie om veilig en zorgeloos wonen te garanderen. Enerzijds door problemen verrassend snel op te lossen en anderzijds door met een gestroomlijnd proces ervoor te zorgen dat uw huurder geen omkijken heeft naar het verhelpen van het mankement.

Verwachtingen overtreffen

CED helpt woningcorporaties, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren om excellente service te bieden aan hun huurders. Service waarmee zij daadwerkelijk indruk maken en laten zien dat zij het wooncomfort van hun huurders hoog in het vaandel hebben staan. De kracht van CED is het geïntegreerde aanbod: van service meldkamer tot herstel en onderhoud. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Of liever nog, tot een waardespecialist, die tegelijkertijd de kosten voor verhuurders verlaagt en de tevredenheid van huurders verhoogt.

De waarde van loyaliteit

Lagere kosten en hogere huurderstevredenheid: dat kan door de volledige afhandeling van reparaties, preventie en kleinschalig onderhoud uit te besteden aan CED. Krijgen bewoners te maken met een mankement of onvoorziene schade – bijvoorbeeld door wateroverlast, brand of inbraak – dan volstaat één telefoontje om reparatie in gang te zetten. Binnen 24 uur is de zaak geklaard; maar het liefst staat onze hersteller al binnen twee uur voor de deur. Zo zorgen we er met onze landelijk werkende service-organisatie voor dat uw huurders veilig en comfortabel kunnen wonen.


Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?

Doelgericht aan het werk via Interim professionals

De interim professionals van CED bieden voor korte of langere termijn een pragmatische oplossing voor schadevraagstukken. Zij worden ingeschakeld voor de overbrugging van vacatures, vervanging bij ziekte of verlof, het wegwerken van achterstanden, het opstarten van nieuwe activiteiten, maar ook voor coaching on the job. Lisa Groeneweg is één van hen.
Meer weten?