×
Gezin Cabrio CED Waardespecialist
Share this page

De waardespecialist voor de verzekeringsmarkt

Op de momenten waarop het er toe doet, indruk maken met excellente service en empathie

Achter elke verzekeringspolis schuilen waarden en bezittingen met unieke betekenissen. De verzekeraar die dat inziet, heeft de unieke kans om mensen bij te staan op het moment waarop het echt belangrijk is. Zo wordt een opstal-, inboedel- of bedrijfsschadeverzekering een ‘high interest’ product.


Verzekeraar, maak gebruik van je unieke positie

Een verzekeraar heeft de unieke kans om mensen bij staan op die momenten waarop het echt belangrijk is. Zoals na een brand, inbraak, ongeval of bij letsel. Dan komt het aan op empathie en excellente service. Door verrassend snel oplossingen te bieden, de klant feilloos op de hoogte houden en hem zo een gerust gevoel te geven. Anders gezegd: zorg dat je als verzekeraar de negatieve emoties die loskomen bij een schade om weet te buigen in opluchting door de manier waarop de problemen rond de schade zijn opgelost. Dán laat je als verzekeraar echt je toegevoegde waarde zien.

Verwachtingen overtreffen

CED helpt verzekeraars, volmachten, intermediairs en service suppliers aan deze excellente service om hun scope te verbreden van het compenseren van schade naar herstel van waarde, van dat wat écht belangrijk is voor iemand. CED maakt het verschil door oog te hebben voor de waarde die bezittingen hebben voor mensen. En weet zo keer op keer de verwachtingen van verzekerden te overtreffen.

CED, de waardespecialist voor de verzekeringsmarkt

Met CED Connect bieden we verzekeraars een gestroomlijnd schadeproces, van het aannemen van het eerste telefoontje tot uitbetaling of schadeherstel. Digitaal waar het kan en persoonlijk waar het moet. De kracht van CED is ons geïntegreerde aanbod: van noodhulp, schademelding tot herstel van een schade. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener voor de verzekeringsmarkt. Of liever nog, tot een waardespecialist.

Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?

Herstel van waarde na aardbeving

Een huis is iemands thuis, een waardevolle plek. Dat geldt ook voor de inwoners van de provincie Groningen die te maken krijgen met schade aan hun woning als gevolg van aardbevingen. Op die momenten gaat het niet om een schadeclaim, maar om het herstel van waarde, van dat wat écht belangrijk is voor iemand. 

Meer weten?

De Schademanager Thuis

Een schade hoeft geen ramp te zijn om toch een grote impact te hebben. In die gevallen helpt de Schademanager Thuis. Hij biedt een luisterend oor en regelt en coördineert het herstel. Dát is waardevol.
Meer weten?