×
Wat van waarde is, moet van waarde blijven
Share this page

Mobility

Mobiliteit: het geeft je de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt. Voor de één is het noodzaak, zoals goederentransport voor bedrijven of de auto die je nodig hebt om naar je werk te gaan. Voor de ander betekent mobiliteit genieten van vrijheid met de boot, camper of caravan. Hoe dan ook, mobiliteit is waardevol.

CED biedt oplossingen die de waarde van mobiliteit beschermen, behouden of vergroten

CED, de waardespecialist

CED heeft alles in huis om snel, efficiënt én met empathie te helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen met auto’s, caravans, campers, vaartuigen en zwaar materieel. De kracht van CED is ons geïntegreerde aanbod: van een conditiekeuring tot herstel van een schade. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener. Of liever nog, tot een waardespecialist.

Verwachtingen overtreffen

CED wil uw verwachtingen overtreffen. Met de beste service aan u en aan uw klanten. Dat betekent: klanten het vertrouwen geven dat zij bij ons in goede handen zijn en dat ook waarmaken. Wij geloven daarbij in de gouden combinatie van menselijke expertise en slimme technologie.


Wilt u meer weten?

In onze Mobility brochure leest u meer over onze dienstverlening.

 1. Betrouwbaar en objectief

  Het beschermen van waarde begint bij het objectief vaststellen van waarde en conditie. CED is de marktleider in taxaties en keuringen.

  Lees meer

  Het beschermen van waarde begint bij het objectief vaststellen van waarde en risico’s. Wat is de technische staat van een vaartuig? Is de huiddikte in orde? Zijn de gasleidingen en de luchtafvoer in een stacaravan nog voldoende veilig? Met het grootste landelijke netwerk van taxateurs en inspecteurs garandeert CED een objectieve en betrouwbare waardering van auto’s, caravans, campers en vaartuigen. Dat doen we voor verzekeraars, consumenten, jachtmakelaars en campingbeheerders. Zo kunnen zij met een gerust hart de juiste beslissing nemen.

  Waarde vaststellen

  Producten

 2. Direct handelen bij pech en ongeval

  CED heeft met SOS International haar eigen alarmcentrale in huis. Onze betrokken hulpverleners staan 24*7 klaar om direct te helpen.

  Lees meer

  CED heeft met SOS International haar eigen alarmcentrale in huis. Onze betrokken hulpverleners zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor mensen die zich plotseling in een onvoorziene situatie bevinden. Bij pech of schade aan de auto, vouwwagen, caravan of boot helpen wij particulieren en leaserijders zo snel mogelijk weer op weg. Wij zorgen voor een hulpdienst op de locatie van het incident, voor transport naar- en begeleiding bij een reparatieadres en zorgen direct voor een passende oplossing voor eventueel vervangend vervoer, zodat u weer kunt gaan en staan waar u wilt. Zowel in Nederland als daarbuiten. Met SOS International bent u er zeker van dat uw klanten de hulp krijgen op het moment dat zij die nodig hebben.

  Noodhulpverlening
 3. Zo waardevol is duidelijkheid

  Als uw klant een schade meldt, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. CED loopt voorop in snelle en transparante schadebehandeling.

  Lees verder

  Als uw klant een schade meldt, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. Dat vraagt om een gestroomlijnd proces van melding tot aan herstel. CED heeft Connect Claims: het meest geavanceerde schadebehandelsysteem van Nederland waarmee u uw klanten direct laat weten wat zij mogen verwachten en wanneer er eventueel een expert langskomt. Het succes van Connect Claims is dat we digitaal werken waar het kan en persoonlijk waar het moet. Met als resultaat: de doorlooptijd wordt meer dan gehalveerd en de tevredenheid onder uw klanten neemt overduidelijk toe. Zo creëert CED tegelijkertijd waarde voor u en voor uw klanten.

  Claimsmanagement
 4. Herstel van waarde

  CED biedt altijd en overal de beste oplossing met het grootste netwerk van bergers, herstellers en aanbieders van vervangend vervoer.

  Lees meer

  Herstel en behoud van waarde staat bij ons voorop. Hiertoe beschikt CED over het grootste netwerk van zorgvuldig geselecteerde professionele bergingsbedrijven, herstellers, onderhoudsbedrijven en aanbieders van vervangend vervoer. Daarnaast is onze alarmcentrale SOS International ‘core partner’ van The International Assistance Group (IAG): een netwerkgroep van onafhankelijke alarmcentrales op vijf continenten. Dat betekent dat u profiteert van inkoopvoordelen en uw klanten krijgen altijd en overal vakkundig, snel en flexibel de juiste oplossing. Zo houden we uw klanten mobiel en loyaal.

  Herstel en onderhoud
 5. Als mobiliteit wordt aangetast

  Sommige schades vragen om extra zorgvuldigheid. CED heeft altjd een professional beschikbaar om oorzaak, omvang en toedracht vast te stellen.

  Lees verder

  Soms is er specifieke expertise nodig. En die hebben we bij CED op alle vlakken van mobiliteit in huis: van schade aan een auto, camper, caravan of oldtimer tot cascoschade aan trekkers, opleggers en containers. Daarnaast is CED het grootste expertisebureau in Nederland op het gebied van vaartuigen. De mobiliteit van mensen en bedrijven zo snel mogelijk herstellen, daar draait het om. Soms is er aanvullend onderzoek nodig. Hierbij komen onze forensisch experts in actie: zij zoeken naar tactisch en technisch bewijs dat onomstotelijk duidelijkheid geeft, ook als het schadeonderzoek tot (ver) over de grens reikt.

  Expertise en onderzoek