×
Share this page

CED waarborgt informatiebeveiliging nog verder met ISO 270001 certificering

CED helpt mensen bij schade of pech, op allerlei momenten en in allerlei situaties. Daarbij werken we vanzelfsprekend met (persoonlijke) gegevens van klanten en opdrachtgevers. Naast goede hulp willen wij onze klanten en opdrachtgevers de zekerheid bieden dat wij zorgvuldig met deze gegevens omgaan.

Informatiebeveiliging heeft bij CED dan ook hoge prioriteit. Dat hebben we nog eens extra willen onderstrepen met het behalen van de ISO 270001 certificering, dé internationale standaard voor informatiebeveiliging. Belangrijk onderdeel hiervan is het Information Security Management System (ISMS). Dit omvat IT, maar ook procedures, richtlijnen en duidelijkheid over het gedrag van medewerkers.

Aan de hand van de certificering toont CED aan dat haar ISMS voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dit managementsysteem biedt een veilige basis om te groeien, te innoveren en om ons klantenbestand verder uit te breiden, waarbij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen CED gewaarborgd blijft.