×
Als mobiliteit wordt aangetast
Share this page

Schade expertise auto

Contact

Arie Benard
Corporate accountmanager

Stuur mij een e-mail

Voor veel mensen is hun auto onmisbaar in het dagelijks leven. Onze diensten op het gebied van autoschade zijn er dan ook op ingericht om iedereen zo snel mogelijk weer de mobiliteit te geven die zij nodig hebben. Dat doen we met de meest geavanceerde systemen en de beste experts.

  • Specifieke expertise op het gebied van personenauto’s, oldtimers en speciale voertuigen

  • Altijd de meest efficiënte aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

Met CED Connect kunnen we het merendeel van de autoschadeclaims bijna geheel geautomatiseerd in één contactmoment afhandelen. Bij complexe en/of zeer grote schades, of bij schade aan oldtimers of andere speciale voertuigen, komt één van onze voertuigexperts ter plekke de schade opnemen. De klanttevredenheid neemt nog eens toe doordat uw klanten ook aan een goede hersteller kunnen helpen. Hierdoor kunnen zij snel weer de weg op en dat wordt bijzonder gewaardeerd.

CED Connect

Achter onze full-service dienstverlening zit een wereld van ongekende technologie: CED Connect. Met deze bundeling van businessapplicaties verbinden we externe data, zoals RDW en Kadaster, aan onze interne data. En we koppelen onze gegevens vervolgens weer aan uw systemen. Zo heeft u altijd inzicht in de voortgang van de opdrachten.

Het caravan-dilemma

Je bent met je gezin lekker onderweg naar het zonnige zuiden als het onfortuinlijke gebeurt: je raakt betrokken bij een ongeval en de schade aan de caravan is groot. Je wilt graag zo snel mogelijk verder naar je vakantiebestemming, maar hoe? De effectieve samenwerking tussen alarmcentrale SOS International en de schade-experts van CED zorgt voor snelle en adequate hulp.
Meer weten?