×
Share this page

HDS lanceert nieuwe versie van DWB

Op 1 november heeft HDS een vernieuwde versie van Digitale Waardemeter Bedrijven gelanceerd. In deze nieuwe versie kunnen volmachten en intermediairs nu berekeningen uitvoeren tot € 750.000.

Op 1 november heeft HDS Taxaties een vernieuwde versie van Digitale Waardemeter Bedrijven (DWB) gelanceerd. De gebruikersvriendelijkheid is verder verbeterd en ook inhoudelijk zijn er aanpassingen gemaakt. Gebruikers van het systeem beschikken vanaf 1 november automatisch over deze nieuwe versie.

Hogere limieten
De opvallendste verbetering is de berekeningsmethodiek voor gebouwen. In deze nieuwe versie kunnen volmachten en intermediairs nu berekeningen uitvoeren tot € 750.000. De afgelopen maanden hebben de taxateurs van HDS deze versie uitvoerig getest. Uit die testen bleek dat ook bij deze hogere limieten de uitkomsten betrouwbaar blijven.

HDS gaat verder
HDS is altijd in ontwikkeling en heeft zich tot doel gesteld om ook voor bedrijfsinventarissen betrouwbare berekeningen tot hogere bedragen te kunnen maken in DWB. HDS verwacht deze versie begin 2015 te kunnen presenteren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via: info@hds-taxaties.nl