×
Herstel van waarde
Share this page

Herstel en onderhoud

Contact

Maurice Kochanowski
Accountmanager

Stuur mij een e-mail
+31 6 241 28 670

CED beschikt over het grootste landelijke netwerk van professionele herstellers en onderhoudsbedrijven. Een uniek concept van uitmuntende en persoonlijke service gecombineerd met sterke kostenbeheersing.

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

  • Netwerk van zorgvuldig geselecteerde herstellers en onderhoudsbedrijven

  • Snelle service, bij voorkeur binnen 2 uur na melding

Krijgt uw klant te maken met lekkage, (poging tot) inbraak of brand? Via ons herstelnetwerk biedt u uw klant snel de juiste oplossing. Altijd binnen 24 uur, maar liefst binnen 2 uur na melding van de schade. En dat wordt zichtbaar gewaardeerd! Door zelf de regie te nemen over het herstel houdt u als verzekeraar, woningcorporatie, vastgoedbeheerder of vereniging van eigenaren de schadelast in eigen hand. Meer informatie vindt u in onze brochure.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Neem direct contact op voor het razendsnel regelen van schadeherstel, preventie en kleinschalig onderhoud.

Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?

Doelgericht aan het werk via Interim professionals

De interim professionals van CED bieden voor korte of langere termijn een pragmatische oplossing voor schadevraagstukken. Zij worden ingeschakeld voor de overbrugging van vacatures, vervanging bij ziekte of verlof, het wegwerken van achterstanden, het opstarten van nieuwe activiteiten, maar ook voor coaching on the job. Lisa Groeneweg is één van hen.
Meer weten?