×
Direct handelen bij waardeverlies
Share this page

Internationale schadebehandeling

Contact

Arie Benard
Corporate accountmanager

Stuur mij een e-mail

Ook internationaal wil CED beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Met 14 kantoren in Europa en een netwerk van 28 internationale partners is CED de business partner voor internationale schadebehandeling.

  • Sterk internationaal netwerk

  • Transparante werkwijze

  • Complete schadeproces uitbesteed

Schade in het buitenland is vaak extra complex. Elk land vraagt om een eigen, unieke werkwijze. Dat lukt alleen met een sterke internationale organisatie, lokale aanwezigheid, juridische kennis en meertalige medewerkers. CED heeft dat allemaal in huis en neemt hiermee verzekeraars het complete schadeproces uit handen. Onze werkwijze is transparant, consistent en betrouwbaar: u kunt de status van de claim altijd volgen.

CED Connect

Achter onze full-service dienstverlening zit een wereld van ongekende technologie: CED Connect. Met deze bundeling van businessapplicaties verbinden we externe data, zoals RDW en Kadaster, aan onze interne data. En we koppelen onze gegevens vervolgens weer aan uw systemen. Zo heeft u altijd inzicht in de voortgang van de opdrachten.

Doelgericht aan het werk via Interim professionals

De interim professionals van CED bieden voor korte of langere termijn een pragmatische oplossing voor schadevraagstukken. Zij worden ingeschakeld voor de overbrugging van vacatures, vervanging bij ziekte of verlof, het wegwerken van achterstanden, het opstarten van nieuwe activiteiten, maar ook voor coaching on the job. Lisa Groeneweg is één van hen.
Meer weten?

Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?