×
Herstel van waarde
Share this page

PreventieCoach

Contact

Maurice Kochanowski
Accountmanager

Stuur mij een e-mail
+31 6 241 28 670

Een huis moet vooral een plek zijn waar mensen onbezorgd kunnen wonen. Met de PreventieCoach geeft u uw klanten waardevolle inzichten in hoe zij brand, wateroverlast of inbraak in huis kunnen voorkomen. Een service die uw klanten enorm waarderen!

  • Praktische adviezen voor veiliger wonen

  • Uiterst vriendelijke service

  • Opvallende toename klanttevredenheid

De PreventieCoach van CED brengt uitgebreid in kaart hoe mensen een inbraak het beste kunnen voorkomen, hun huis brandveiliger kunnen maken en vocht buiten kunnen houden. De PreventieCoach geeft persoonlijke en praktische adviezen, die na afloop in een overzichtelijk rapport via e-mail worden toegestuurd. Een waardevolle service die alle betrokken partijen voordeel oplevert.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Neem direct contact op voor het razendsnel regelen van schadeherstel, preventie en kleinschalig onderhoud.

Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?

Doelgericht aan het werk via Interim professionals

De interim professionals van CED bieden voor korte of langere termijn een pragmatische oplossing voor schadevraagstukken. Zij worden ingeschakeld voor de overbrugging van vacatures, vervanging bij ziekte of verlof, het wegwerken van achterstanden, het opstarten van nieuwe activiteiten, maar ook voor coaching on the job. Lisa Groeneweg is één van hen.
Meer weten?