×
Als waarde wordt aangetast
Share this page

Specialistische schade expertise

Contact

Thé van Steen
Accountmanager

Stuur mij een e-mail
+31 6 515 61 816

Bij omvangrijke en complexe schades is het beschermen en behouden van waarde een vak apart. Een omgevallen hijskraan, onderzoek naar schade aan gewassen: unieke situaties vragen om specialistische kennis.

  • Complexe technische en financiële verzekeringszaken op het gebied van brand, transport, aansprakelijkheid en CAR

  • Partner in een internationaal netwerk van expertisebureaus: VRS Adjusters

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

De afhandeling van complexe technische en financiële verzekeringszaken hebben we ondergebracht binnen een specifiek label: EMN. Hier vindt u specialisten met excellente kennis van onder andere bouw, (beroeps-)aansprakelijkheid, agro, milieu, chemie, elektrotechniek, vervoerders- en logistieke aansprakelijkheid en werktuigbouw. Door het gebruik van moderne technologieën en slimme inzet van deskundigheid, is EMN uiterst succesvol in het beschermen en behouden van waarde.

Wilt u meer weten?

Op de website van EMN leest u meer over onze dienstverlening.

Doelgericht aan het werk via Interim professionals

De interim professionals van CED bieden voor korte of langere termijn een pragmatische oplossing voor schadevraagstukken. Zij worden ingeschakeld voor de overbrugging van vacatures, vervanging bij ziekte of verlof, het wegwerken van achterstanden, het opstarten van nieuwe activiteiten, maar ook voor coaching on the job. Lisa Groeneweg is één van hen.
Meer weten?

Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?