×
Betrouwbaar en objectief over waarde
Share this page

Waardebepaling

Tim van der Loop
Accountmanager

Stuur mij een e-mail
+31 6 223 50 244

Een verzekering draagt bij aan dat wat waarde heeft voor een bedrijf: continuïteit. De waardebepalingen door CED resulteren in goed onderbouwde totaalbedragen en voorkomen daarmee onderverzekering.

  • Goed onderbouwd verzekerd bedrag

  • Garantie tegen onderverzekering

  • Scherpe tarieven

Onze waardebepalingen van gebouwen, inventaris, voorraden en huurdersbelang (zonder rapportage op eindniveau) zijn bijzonder betrouwbaar. Dat laat zich het beste illustreren door het feit dat de meeste verzekeringsmaatschappijen garantie geven tegen onderverzekering op door CED vastgestelde waarden. Daarnaast krijgt de verzekeringnemer advies over te verzekeren bedragen van bedrijfsschade en machinebreuk.

Aanvraag waardebepaling

Hier kunt u direct uw aanvraag doen voor een waardebepaling.

Inloggen digitale waardebepaling

Bepaal zelf de verzekerde sommen voor bedrijfsgebouwen, bedrijfsinventaris en bouwkundige voorzieningen met de digitale waardemeter bedrijven.

Doelgericht aan het werk via Interim professionals

De interim professionals van CED bieden voor korte of langere termijn een pragmatische oplossing voor schadevraagstukken. Zij worden ingeschakeld voor de overbrugging van vacatures, vervanging bij ziekte of verlof, het wegwerken van achterstanden, het opstarten van nieuwe activiteiten, maar ook voor coaching on the job. Lisa Groeneweg is één van hen.
Meer weten?

Scherven brengen niet altijd geluk

Het is een dag als alle andere dagen bij een productiebedrijf van voedingsmiddelen als een consument contact opneemt: er zitten stukjes glas in het product dat hij gekocht heeft. De eerste vraag is: hoe heeft dit kunnen gebeuren? Al snel rijst het vermoeden dat er opzet in het spel is. De directie schakelt de bedrijfsrecherche van CED in om dit tot op de bodem uit te zoeken.
Meer weten?