×
Wat van waarde is, moet van waarde blijven
Share this page

Property

Iedereen heeft bezittingen, klein of groot. Achter deze bezittingen schuilt vaak een speciale betekenis: een huis dat als een echt thuis voelt, een machine die essentieel is voor de continuïteit van een onderneming, een ring die je geërfd hebt van iemand die je dierbaar was.

CED biedt oplossingen die de waarde van bezittingen beschermen, behouden of vergroten.

CED, de waardespecialist

CED heeft alles in huis om snel, efficiënt én met empathie te helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit. De kracht van CED is ons geïntegreerde aanbod: van preventieadvies tot herstel van een schade. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener. Of liever nog, tot een waardespecialist.

Verwachtingen overtreffen

CED wil uw verwachtingen overtreffen. Met de beste service aan u en aan uw klanten. Dat betekent: klanten het vertrouwen geven dat zij bij ons in goede handen zijn en dat ook waarmaken. Wij geloven daarbij in de gouden combinatie van menselijke expertise en slimme technologie.

Wilt u meer weten?

In onze Property brochure leest u meer over onze dienstverlening.

 1. Betrouwbaar en objectief over waarde

  Het beschermen van waarde begint bij het objectief vaststellen van waarde en risico’s. CED is de marktleider in taxaties en inspecties.

  Lees meer

  Het beschermen van waarde begint bij het objectief vaststellen van waarde en risico’s. Wat is de herbouwwaarde van een woning of bedrijfsgebouw? Wat zijn de risico’s op brand, inbraak of waterschade? Welke preventieve maatregelen minimaliseren deze risico’s? Met het grootste landelijke netwerk van taxateurs en inspecteurs garandeert CED een objectieve en betrouwbare waardering van bezit. Altijd op de meest kostenefficiënte manier: waar mogelijk beoordelen en waarderen we via geavanceerde tools op afstand en anders komt er een taxateur of inspecteur ter plaatse. Zo kunnen uw klanten met een gerust hart de juiste beslissingen nemen.

  Taxatie en inspectie
 2. Direct handelen bij waardeverlies

  CED heeft met SOS International haar eigen alarmcentrale in huis. Onze betrokken hulpverleners staan 24*7 klaar om direct te helpen.

  Lees meer

  CED heeft met SOS International haar eigen alarmcentrale in huis. Onze betrokken hulpverleners zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om mensen en bedrijven te helpen die plotseling te maken krijgen met schade . Bijvoorbeeld als gevolg van wateroverlast, brand of na een (poging tot) inbraak. Dat kunnen impactvolle gebeurtenissen zijn. In deze onvoorziene situaties weten mensen vaak niet goed met wie ze contact op moeten nemen. Met SOS International bent u er zeker van dat uw klanten op elk gewenst moment de hulp krijgen die zij nodig hebben.

  Noodhulpverlening
 3. Zo waardevol is duidelijkheid

  Als uw klant een schade meldt, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. CED loopt voorop in snelle en transparante schadebehandeling.

  Lees meer

  Als uw klant een schade meldt, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. Dat vraagt om een gestroomlijnd proces van melding tot aan herstel. CED heeft het meest geavanceerde schadeherstelsysteem van Nederland waarmee u uw klanten direct laat weten wat hij mag verwachten en wanneer er eventueel een expert of hersteller langskomt. Het succes van het schadeherstelsysteem is dat we digitaal werken waar het kan en persoonlijk waar het moet. Met als resultaat: de doorlooptijd wordt meer dan gehalveerd en de tevredenheid onder uw klanten neemt overduidelijk toe. Zo creëert CED tegelijkertijd waarde voor u en voor uw klanten.

  Claims Management
 4. Als waarde wordt aangetast

  Sommige schades vragen om extra zorgvuldigheid. CED heeft altjd een professional beschikbaar om oorzaak, omvang en toedracht vast te stellen.

  Lees meer

  Sommige schades vragen om extra zorgvuldigheid. CED heeft op elk terrein de expertise in huis om de oorzaak, omvang en toedracht van schades vast te stellen. Van opstal, inboedel, reis, bouwkundig tot agrarisch. Onze NIVRE Register-experts werken vanuit inhoudelijke kundigheid én met het nodige inlevingsvermogen. Zij herkennen dat sommige bezittingen een speciale betekenis hebben voor iemand – en daarmee in feite onbetaalbaar zijn. In bepaalde gevallen van schade is er aanvullend onderzoek nodig. Hierbij komen onze forensisch experts in actie: zij zoeken naar tactisch en technisch bewijs dat onomstotelijk duidelijkheid verschaft, ook als het schadeonderzoek tot (ver) over de grens reikt.

  Expertise en onderzoek
 5. Herstel van waarde

  CED biedt de beste service voor schadeherstel, preventie en kleinschalig onderhoud. Eenvoudig en razendsnel geregeld door professionals. 

  Lees meer

  Herstel en behoud van waarde staat bij ons voorop. Hiertoe beschikt CED over het grootste, landelijke netwerk van zorgvuldig geselecteerde professionele herstel- en onderhoudsbedrijven. Vakkundig, snel en flexibel bieden ze de juiste oplossing. Altijd binnen 24 uur, maar liefst binnen 2 uur na melding van de schade. Een uitgelezen kans om zelf de regie te nemen over herstel in natura. U levert hiermee extra gemak voor uw klanten - en dat wordt zichtbaar gewaardeerd. Daarnaast is herstel in natura een aantrekkelijke vorm van kostenbeheersing: door zelf de herstellers te kiezen, houdt u de schadelast in eigen hand.

  Herstel en onderhoud

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?