×
Als waarde wordt aangetast
Share this page

Bedrijfsrecherche

Contact

Wilt u één van onze accountmanagers spreken?

Stuur een e-mail

De continuïteit van uw onderneming, de integriteit van overheden: het is van grote waarde. Onze bedrijfsrechercheurs helpen u om die waarde te beschermen en te behouden. Door snel ter plaatse te zijn bij incidenten en zeer gericht onderzoek te doen.

  • Snel actie bij (vermoeden van) fraude, diefstal, sabotage van bedrijfsprocessen, schending van concurrentiebeding en /of onrechtmatig ziekteverzuim

  • Doelgerichte en discrete aanpak

  • Goede contacten bij politie en justitie

(Een vermoeden van) bedrijfscriminaliteit, schending van concurrentiebeding en /of onrechtmatig ziekteverzuim binnen uw organisatie vraagt om adequaat handelen. Om de financiële schade en het reputatierisico zoveel mogelijk te beperken, zijn de bedrijfsrechercheurs van CED na uw melding altijd snel ter plaatse. Blijkt uit het intakegesprek dat uw zaak onderzoekswaardig is, dan volgt een offerte met een helder plan van aanpak. Bijvoorbeeld om de betrokkenen te identificeren of om verdwenen goederen terug te krijgen. Onze werkwijze is discreet, doelgericht en gebaseerd op goede samenwerking: met u als opdrachtgever en met politie en justitie.

CED Connect

Achter onze full-service dienstverlening zit een wereld van ongekende technologie: CED Connect. Met deze bundeling van businessapplicaties verbinden we externe data, zoals RDW en Kadaster, aan onze interne data. En we koppelen onze gegevens vervolgens weer aan uw systemen. Zo heeft u altijd inzicht in de voortgang van de opdrachten.

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?