×
Share this page

De waardespecialist voor herstellers

Een vertrouwde, solide relatie waar je op kunt bouwen

CED staat voor optimale klantbeleving. Ook als het gaat om herstelwerkzaamheden, onderhoud en preventieoplossingen. CED verhelpt schades bij mensen thuis in opdracht van verzekeraars, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. 

  • Opdrachten in de directe omgeving

  • Betaling binnen 30 dagen

  • Aansluiten bij ons herstelnetwerk is zonder kosten

Dat doen we vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Daar hebben we herstellers en onderhoudsspecialisten voor nodig die kwaliteit leveren én garant staan voor een ‘service met een smile’.

Het gemak van werken via CED

CED maakt het iedereen graag zo gemakkelijk mogelijk. Zo helpen we mensen binnen 24 uur aan een oplossing voor hun schade. Maar als hersteller in ons netwerk profiteer je van onze geavanceerde aanpak. Via een speciale app geef je aan wanneer je beschikbaar bent voor opdrachten. Hebben we een opdracht voor je, dan krijg je bericht hiervan. Vervolgens kun je via de app foto’s van de opname uploaden en de calculatie van de werkzaamheden doorgeven. Deze calculatie wordt automatisch omgezet naar een factuur die we gegarandeerd binnen 30 dagen betalen. Kortom, CED levert je werk, neemt je een groot deel van de administratie uit handen en zorgt voor snelle betaling!

Sluit je aan!

Hoogwaardige kwaliteit leveren, betrokkenheid kunnen tonen bij gedupeerden en begrijpen wat ‘service met een smile’ is. Dat is wat we vragen van de herstellers en onderhoudsspecialisten in ons netwerk. Herken jij jezelf hierin en wil jij ook het gemak ervaren van samenwerken met CED? Neem dan contact met ons op via network.repair@ced.group of bel +31 229 276 551 en wie weet ga jij binnenkort voor ons aan de slag!

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?