×
Direct handelen bij waardeverlies
Share this page

Hulp bij schade

Contact

Maurice Kochanowski
Accountmanager

Stuur een e-mail
+31 6 241 28 670

Bij schade aan een huis of bedrijfspand ontstaat er vaak direct behoefte aan hulp. De betrokken hulpverleners van SOS International staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om te helpen bij onvoorziene situaties.

  • Direct hulp bij schade aan uw woning of bedrijfspand

  • Landelijk netwerk van herstelbedrijven

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Een afgebroken sleutel in het slot, lekkage, of een kapotte ruit als gevolg van een (poging tot) inbraak. In deze onvoorziene situaties weten mensen vaak niet goed met wie ze contact op moeten nemen. Met SOS International bent u er zeker van dat uw klanten op elk gewenst moment de hulp krijgen die zij nodig hebben. Dankzij ons landelijke netwerk van professionele herstelbedrijven weten we de juiste maartregelen te treffen waarmee we uw klanten snel weer dat gevoel van veiligheid kunnen geven.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Neem direct contact op met de hulpverleners van SOS International.

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?