×
Share this page

De waardespecialist voor overheden

Door de combinatie van oog voor de menselijke maat, gebruik van moderne technologie en een optimale inzet van deskundigheid, is CED uiterst succesvol in het beschermen en behouden van waarde voor (lokale) overheden.

De waardespecialist voor overheden

CED heeft alles in huis om (lokale) overheden te helpen in het veilig stellen van waardevolle zaken en activiteiten. Zoals de taxatie van een pand, behandeling van door burgers gemelde schades, schadebehandeling in opdracht van provincies, acute en adequate hulp bij (een vermoeden van) fraude of diefstal binnen uw organisatie of gerechtelijke deskundigheid. We bieden snel en duidelijk oplossingen die de waarde binnen overheden beschermen, behouden of vergroten.

CED brengt u verder

Onderzoek naar aansprakelijkheid, hulp bij calamiteiten waarbij veel aandacht is voor de situatie van gedupeerden, snelle en adequate afhandeling van schades: CED heeft het allemaal in huis. Omdat wij vele disciplines onder één dak hebben, zijn wij al jaren partner van vele gemeenten en overheden als het gaat om het behoud en herstel van waarde.

De waarde van inhoudelijke kennis

Krijgt u te maken met (een vermoeden van) bedrijfscriminaliteit of onrechtmatig ziekteverzuim? Kies dan voor daadkrachtig onderzoek door onze bedrijfsrecherche. Zij gaan snel, doelgericht en discreet te werk om de waarde van uw organisatie te herstellen en te waarborgen. CED treedt ook op in opdracht van justitie. Onze gerechtelijk deskundigen bieden inhoudelijke en technische kennis in complexe rechtszaken. Bijvoorbeeld met agrarische, financiële of logistieke expertise.

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?