×
Herstel van waarde
Share this page

PreventieCoach

Contact

Maurice Kochanowski
Accountmanager

Stuur een e-mail
+31 6 241 28 670

Een huis moet vooral een plek zijn waar mensen onbezorgd kunnen wonen. Met de PreventieCoach geeft u uw klanten waardevolle inzichten in hoe zij brand, wateroverlast of inbraak in huis kunnen voorkomen. Een service die uw klanten enorm waarderen!

  • Praktische adviezen voor veiliger wonen

  • Uiterst vriendelijke service

  • Opvallende toename klanttevredenheid

De PreventieCoach van CED brengt uitgebreid in kaart hoe mensen een inbraak het beste kunnen voorkomen, hun huis brandveiliger kunnen maken en vocht buiten kunnen houden. De PreventieCoach geeft persoonlijke en praktische adviezen, die na afloop in een overzichtelijk rapport via e-mail worden toegestuurd. Een waardevolle service die alle betrokken partijen voordeel oplevert.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Neem direct contact op voor het razendsnel regelen van schadeherstel, preventie en kleinschalig onderhoud.

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?