×
Herstel van waarde
Share this page

Preventie en onderhoud

Contact

Maurice Kochanowski
Accountmanager

Stuur een e-mail
+31 6 241 28 670

Veilig en zorgeloos wonen is van grote waarde voor uw huurders. Met ons landelijke netwerk van professionele herstel- en onderhoudsbedrijven helpen we met 24-uurs herstel en kleinschalige onderhoudsdiensten.

  • 24-uurs herstelwerkzaamheden bij schade

  • Onderhoud bij kleine mankementen

  • Fixed fee contract

U wilt als woningcorporatie of vastgoedbeheerder tevreden huurders én de kosten voor reparaties, preventie en kleinschalig onderhoud onder controle houden? Met ons innovatieve onderhouds- en herstelplatform zorgen we kostenefficiënt voor optimale service. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een lekkende kraan, een klemmende deur, een verstopte afvoer: onze onderhoudsmonteurs lossen het snel op. En dankzij ons fixed fee contract weet u precies waar u aan toe bent qua kosten. Meer informatie vindt u in onze brochure.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Neem direct contact op voor het razendsnel regelen van schadeherstel, preventie en kleinschalig onderhoud.

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?