×
Betrouwbaar en objectief over waarde
Share this page

Risico-inspectie

Contact

Wilt u één van onze accountmanagers spreken?

Stuur een e-mail

Het beschermen van waarde begint bij het objectief vaststellen van waarde en risico’s. Wat is de herbouwwaarde van een woning of bedrijfsgebouw? Wat zijn de risico’s op brand, inbraak of waterschade?

  • Inzicht in mogelijkheden tot preventie

  • Input voor opstellen passende polis

Wat zijn de risico’s op brand, inbraak of waterschade? Een risico-inspectie van CED biedt objectieve informatie om tot een goede beoordeling te komen van de verzekerbaarheid van uw risico’s. Maar we gaan nog een stapje verder. Onze inspecteurs bespreken deze risico’s met uw klant en zoeken naar mogelijkheden om bestaande risico’s te verkleinen of zelfs weg te nemen. Acceptanten gebruiken onze rapportages vanwege risicobeoordeling en inzicht in mogelijkheden tot preventie. Het biedt hun een leidraad voor het vaststellen van passende voorwaarden en premies.

Inspectie aanvraag

Hier kunt u direct uw aanvraag doen voor een inspectie.

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?