×
Als waarde wordt aangetast
Share this page

Specialistische schade expertise

Contact

Wilt u één van onze accountmanagers spreken?

Stuur een e-mail

Bij omvangrijke en complexe schades is het beschermen en behouden van waarde een vak apart. Een omgevallen hijskraan, onderzoek naar schade aan gewassen: unieke situaties vragen om specialistische kennis.

  • Complexe technische en financiële verzekeringszaken op het gebied van brand, transport, aansprakelijkheid en CAR

  • Partner in een internationaal netwerk van expertisebureaus: VRS Adjusters

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

De afhandeling van complexe technische en financiële verzekeringszaken hebben we ondergebracht binnen een specifiek label: EMN. Hier vindt u specialisten met excellente kennis van onder andere bouw, (beroeps-)aansprakelijkheid, agro, milieu, chemie, elektrotechniek, vervoerders- en logistieke aansprakelijkheid en werktuigbouw. Door het gebruik van moderne technologieën en slimme inzet van deskundigheid, is EMN uiterst succesvol in het beschermen en behouden van waarde.

Wilt u meer weten?

Op de website van EMN leest u meer over onze dienstverlening.

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?