×
Betrouwbaar en objectief over waarde
Share this page

Taxatie voor verzekeringen, ex Art 7:960 BW

Contact

Wilt u één van onze accountmanagers spreken?

Stuur een e-mail

Een huis, een bedrijfspand, de uitrusting van een bedrijf: het zijn grote bezittingen die mensen graag willen beschermen. Onder andere met een verzekering. Goed verzekeren begint met een nauwkeurige verzekeringstaxatie door CED.

  • Nooit onder- of oververzekerd

  • Duidelijkheid over het uit te keren bedrag

  • Zekerheid dat de premie reëel is

Het goed verzekeren van een huis, bedrijfspand of de inventaris van een bedrijf: het kan alleen met een deskundige taxatie. Want dat zorgt ervoor dat er bij uw klant bij onverhoopte schade aan een gebouw of aan inventaris, er geen discussie ontstaat over de waarde ervan voordat die schade is ontstaan. Met een taxatierapport conform Artikel 7:960 BW, garandeert CED een objectieve en betrouwbare waardering van uw bezit. CED heeft het grootste landelijke netwerk van taxateurs en inspecteurs. Zo krijgen uw klanten de zekerheid dat het verzekerde bedrag op hun polis daadwerkelijk goede bescherming biedt.

Taxatie aanvragen

Hier kunt u direct uw aanvraag doen voor een taxatie.

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?