×
Share this page

De waardespecialist voor vastgoedmarkt

Veilig en zorgeloos wonen garanderen door problemen verrassend snel op te pakken en bewoners feilloos op de hoogte te houden

Veilig en zorgeloos kunnen wonen is belangrijk voor huurders. Maar ook voor de verhuurder, want een hoge klanttevredenheid vormt de basis voor loyale huurders. Met CED zorgt u voor excellente service rond preventie, onderhoud en bij onvoorziene schades.

CED, de waardespecialist voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders

Een huis en interieur is veel meer dan alleen stenen en meubels: het is het thuis van de mensen die er wonen. Als woningbouwcorporatie, vastgoedbeheerder of Vereniging van Eigenaren bent u in de unieke positie om veilig en zorgeloos wonen te garanderen. Enerzijds door problemen verrassend snel op te lossen en anderzijds door met een gestroomlijnd proces ervoor te zorgen dat uw huurder geen omkijken heeft naar het verhelpen van het mankement.

Verwachtingen overtreffen

CED helpt woningcorporaties, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren om excellente service te bieden aan hun huurders. Service waarmee zij daadwerkelijk indruk maken en laten zien dat zij het wooncomfort van hun huurders hoog in het vaandel hebben staan. De kracht van CED is het geïntegreerde aanbod: van service meldkamer tot herstel en onderhoud. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Of liever nog, tot een waardespecialist, die tegelijkertijd de kosten voor verhuurders verlaagt en de tevredenheid van huurders verhoogt.

De waarde van loyaliteit

Lagere kosten en hogere huurderstevredenheid: dat kan door de volledige afhandeling van reparaties, preventie en kleinschalig onderhoud uit te besteden aan CED. Krijgen bewoners te maken met een mankement of onvoorziene schade – bijvoorbeeld door wateroverlast, brand of inbraak – dan volstaat één telefoontje om reparatie in gang te zetten. Binnen 24 uur is de zaak geklaard; maar het liefst staat onze hersteller al binnen twee uur voor de deur. Zo zorgen we er met onze landelijk werkende service-organisatie voor dat uw huurders veilig en comfortabel kunnen wonen.


De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?