×
Gezin Cabrio CED Waardespecialist
Share this page

De waardespecialist voor de verzekeringsmarkt

Op de momenten waarop het er toe doet, indruk maken met excellente service en empathie

Achter elke verzekeringspolis schuilen waarden en bezittingen met unieke betekenissen. De verzekeraar die dat inziet, heeft de unieke kans om mensen bij te staan op het moment waarop het echt belangrijk is. Zo wordt een opstal-, inboedel- of bedrijfsschadeverzekering een ‘high interest’ product.


Verzekeraar, maak gebruik van je unieke positie

Een verzekeraar heeft de unieke kans om mensen bij staan op die momenten waarop het echt belangrijk is. Zoals na een brand, inbraak, ongeval of bij letsel. Dan komt het aan op empathie en excellente service. Door verrassend snel oplossingen te bieden, de klant feilloos op de hoogte houden en hem zo een gerust gevoel te geven. Anders gezegd: zorg dat je als verzekeraar de negatieve emoties die loskomen bij een schade om weet te buigen in opluchting door de manier waarop de problemen rond de schade zijn opgelost. Dán laat je als verzekeraar echt je toegevoegde waarde zien.

Verwachtingen overtreffen

CED helpt verzekeraars, volmachten, intermediairs en service suppliers aan deze excellente service om hun scope te verbreden van het compenseren van schade naar herstel van waarde, van dat wat écht belangrijk is voor iemand. CED maakt het verschil door oog te hebben voor de waarde die bezittingen hebben voor mensen. En weet zo keer op keer de verwachtingen van verzekerden te overtreffen.

CED, de waardespecialist voor de verzekeringsmarkt

Met CED Connect bieden we verzekeraars een gestroomlijnd schadeproces, van het aannemen van het eerste telefoontje tot uitbetaling of schadeherstel. Digitaal waar het kan en persoonlijk waar het moet. De kracht van CED is ons geïntegreerde aanbod: van noodhulp, schademelding tot herstel van een schade. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener voor de verzekeringsmarkt. Of liever nog, tot een waardespecialist.

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?