×
Betrouwbaar en objectief over waarde
Share this page

Waardebepaling

Contact

Wilt u één van onze accountmanagers spreken?

Stuur een e-mail

Een verzekering draagt bij aan dat wat waarde heeft voor een bedrijf: continuïteit. De waardebepalingen door CED resulteren in goed onderbouwde totaalbedragen en voorkomen daarmee onderverzekering.

  • Goed onderbouwd verzekerd bedrag

  • Garantie tegen onderverzekering

  • Scherpe tarieven

Een verzekering draagt bij aan dat wat waarde heeft voor een ondernemer of particulier. Goed verzekeren begint dan ook met de juiste verzekerde sommen op de polis. Wat is de herbouwwaarde van een woning of van een bedrijfsgebouw? De waardebepalingen door CED worden door verzekeraars en volmachten toegepast voor de juiste verzekerde sommen op uw polis. Zij bieden op onze waardebepalingen “Garantie Tegen Onderverzekering”. Onze waardebepalingen van gebouwen, inventaris, voorraden en huurdersbelang zijn bijzonder betrouwbaar. Altijd op de meest kostenefficiënte manier: waar mogelijk waarderen we via geavanceerde tools op afstand - en anders komt er een taxateur op locatie.

Aanvraag waardebepaling

Hier kunt u direct uw aanvraag doen voor een waardebepaling.

Inloggen digitale waardebepaling

Bepaal zelf de verzekerde sommen voor bedrijfsgebouwen, bedrijfsinventaris en bouwkundige voorzieningen met de digitale waardemeter bedrijven.

De herbouwwaarde van New Orleans ontrafeld

New Orleans, ontworpen door Álvaro Siza, is een absolute eyecatcher in het stadsbeeld van Rotterdam. Met haar 158,35 meter hoog is het de hoogste woontoren en het op één na hoogste gebouw van Nederland. Ook deze unieke gebouwen moeten verzekerd worden – en dus is er een herbouwwaarde nodig.
Meer weten?

Plofkraken. Meer schade dan ooit 

De laatste jaren daalde het aantal plofkraken. In 2019 neemt dat aantal ineens weer wat toe, wellicht omdat een nieuwe generatie criminelen toch weer heil ziet in deze activiteit. Toch stijgt de schadelast als gevolg van deze plofkraken gestaag. Frank van Alphen, manager CED Property legt uit hoe dat komt.
Meer weten?

Schadeafhandeling bij een plofkraak op een geldautomaat: de expert brengt rust op een explosief werkterrein

Een dak dat compleet gelift wordt, ruitschade tot in de wijde omtrek, draagmuren die op instorten staan en angst bij omwonenden: het zijn veel voorkomende gevolgen van plofkraken op geldautomaten.
Meer weten?

Inspectie van geldautomaten: een waardevolle taak

Ons land telt nog altijd duizenden geldautomaten. Die moeten gevuld worden – en dat is een riskante taak. Om het werk van geldlopers zo veilig mogelijk te maken, voert CED bouwkundige inspecties uit van pinlocaties.
Meer weten?