×
De Veilig Thuis Service
Share this page

Veilig Thuis Service


Uw woning is de plek waar u onbezorgd wilt kunnen wonen. Waar u zich geen zorgen hoeft te maken over brand, inbraak of lekkage. De Veilig Thuis Service helpt hierbij!

Praktische adviezen voor veiliger wonen

De Veilig Thuis Service is een uitgebreide check van uw woning, speciaal voor klanten van Nationale-Nederlanden. De Veilig Thuis Expert van CED brengt in kaart wat u kunt doen om de kans op brand, inbraak en lekkage zo klein mogelijk te maken. In uw woning, maar ook rondom uw woning. U krijgt daarbij persoonlijke en praktische adviezen.


De Veilig Thuis Service: binnen een uur alles op een rij

De Veilig Thuis Check duurt ongeveer een uur. In die tijd loopt de Veilig Thuis Expert samen met u door uw huis en laat u zien wat u kunt doen om uw huis nog veiliger te maken. U krijgt alle tips en adviezen vervolgens in een overzichtelijk rapport via e-mail toegestuurd. Zo kunt u alles nog eens rustig doornemen.


Meer informatie over de Veilig Thuis Service.


Maak een afspraak!

Om een afspraak te maken voor de Veilig Thuis Service kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur contact opnemen met CED via 020 – 487 37 36 (houd uw polisnummer bij de hand). Of stuur een e-mail naar veiligthuis@ced.group. Vermeld ook in uw e-mail a.u.b. het polisnummer van uw nieuwe opstalverzekering van Nationale-Nederlanden.