×
De waarde van vooruitgang
Share this page

Herstelcoaching

Contact

Wilt u één van onze accountmanagers spreken?

Stuur een e-mail

Bij een letselschadeproces komt vitaliteit vaak ernstig in het geding. Met herstelcoaching heeft CED een uniek concept ontwikkeld om uw klant te begeleiden in een proces van vooruitgang.

  • Uw klant krijgt grip op proces van herstel

  • Intrinsieke keuzes zorgen voor minimale terugval

  • Herstelcoaching leidt tot sneller en beter herstel van uw klant

Als door een ongeval of ziekte het geplande toekomstperspectief wegvalt, dan heeft dat een enorme impact op het (zelf)vertrouwen van uw klant. En daarmee op zijn of haar herstel. Met herstelcoaching heeft CED een uniek concept ontwikkeld om uw klant te begeleiden in een proces van vooruitgang. Wat zijn de mogelijkheden? Wat kan er nog wel? Vanuit aandacht, erkenning en zelfvertrouwen motiveert de herstelcoach de gedupeerde om zelf de toekomst vorm te gaan geven en daarmee zijn of haar vitaliteit terug te winnen.

CED Connect

Achter onze full-service dienstverlening zit een wereld van ongekende technologie: CED Connect. Met deze bundeling van businessapplicaties verbinden we externe data, zoals RDW en Kadaster, aan onze interne data. En we koppelen onze gegevens vervolgens weer aan uw systemen. Zo heeft u altijd inzicht in de voortgang van de opdrachten.