×
Zo waardevol is vertrouwen
Share this page

Internationale letselschadebehandeling

Contact

Wilt u één van onze accountmanagers spreken?

Stuur een e-mail

Ook internationaal beschermt en behoudt CED de waarde van vitaliteit voor mensen. Met 14 eigen kantoren in Europa en een netwerk van 28 internationale partners is CED dé business partner voor het afhandelen van Groene Kaart schades.

  • Sterk internationaal netwerk

  • Transparante werkwijze

  • Complete letselschadeproces uitbesteed

Voertuig- en letselschade in het buitenland is vaak extra complex. Elk land vraagt om een eigen, unieke werkwijze. Dat lukt alleen met een internationale organisatie, een groot en betrouwbaar partnernetwerk, juridische kennis en meertalige medewerkers. CED heeft dat allemaal in huis en levert hiermee sterke internationale dienstverlening. Zo nemen we verzekeraars het complete Groene Kaart proces uit handen. Onze werkwijze is transparant, consistent en betrouwbaar: u bent gedurende het gehele proces op de hoogte van de status van de claim. Niet voor niets is CED correspondent in de belangrijkste Europese landen voor meer dan 150 Nederlandse en buitenlandse verzekeraars.

CED Connect

Achter onze full-service dienstverlening zit een wereld van ongekende technologie: CED Connect. Met deze bundeling van businessapplicaties verbinden we externe data, zoals RDW en Kadaster, aan onze interne data. En we koppelen onze gegevens vervolgens weer aan uw systemen. Zo heeft u altijd inzicht in de voortgang van de opdrachten.