×
Zo waardevol is vertrouwen
Share this page

Letselschadebehandeling

Contact

Wilt u één van onze accountmanagers spreken?

Stuur een e-mail

Als uw klant u nodig heeft vanwege ziekte of een ongeval, is dat hét moment om uw waarde te laten zien. Bij letselschade is niet alleen de vitaliteit aangetast, maar krijgt iemand ook te maken met een ingewikkeld letselschadeproces. Juist in deze situaties maakt CED het verschil.

  • Herstelgerichte aanpak

  • Full-service dienstverlening van melding tot en met herstel

  • Lagere kosten, hogere klanttevredenheid

We begeleiden uw klant en geven helderheid en inzicht. Daarnaast werkt CED nauw samen met opdrachtgevers om snel te kunnen handelen en samen de juiste beslissingen te nemen. Daarbij staat altijd één belangrijke vraag centraal: wat heeft uw klant nodig om te herstellen en weer vitaal te worden? Onze professionaliteit en betrokkenheid hierin worden als heel positief ervaren. Wij creëren vertrouwen en dat legt de basis voor goede letselschadebehandeling.

Meer informatie vindt u in onze brochure.

CED Connect

Achter onze full-service dienstverlening zit een wereld van ongekende technologie: CED Connect. Met deze bundeling van businessapplicaties verbinden we externe data, zoals RDW en Kadaster, aan onze interne data. En we koppelen onze gegevens vervolgens weer aan uw systemen. Zo heeft u altijd inzicht in de voortgang van de opdrachten.